« Eerste Workshop een feit»

Gepubliceerd op 05-04-2014

Een van de zaken waarmee MijnRetail.nl zich wil onderscheiden van andere aanbieders van websites en online en offline platforms is het verzorgen van workshops. We willen graag dat onze klanten de functionaliteiten van MijnRetail.nl optimaal benutten en efficiënt omgaan met het systeem. Op die manier kunnen zij zich met een minimale inspanning, maximaal profileren op het net.

Op maandag 31 maart was de eerste workshop een feit. Naar aanleiding van de nieuwsbrief hadden 12 ondernemers zich via de Backoffice van MijnRetail.nl aangemeld en werden zij ontvangen in het Bedrijvencentrum Traverse in Helmond. Enkele ondernemers hadden zelf hun laptop mee genomen waardoor ze tijdens de workshop meteen aanpassingen konden doen aan hun eigen site.

In een klein uurtje werd er een compleet nieuwe site opgemaakt en werden de deelnemers stap voor stap door dit proces geleid door de ervaren instructeurs van MijnRetail.nl. Na afloop was er nog de gelegenheid om individueel vragen te stellen aan de instructeurs die ter plekken werden beantwoord en sites werden meteen aangepast en geoptimaliseerd.

De volgende workshop zal niet lang op zich laten wachten. Voorlopig zullen we deze, nu nog gratis, workshop elke 2 weken op maandagochtend blijven aanbieden. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn kun je je aanmelden via de backoffice van MijnRetail.nl of door een mailtje te sturen naar info@MijnRetail.nl

13967117201c1f15dd6a91e187f484d8a2b00ee4c0.jpg