« Domeinnamen registreren nog nooit zo gemakkelijk»

Gepubliceerd op 22-05-2019

Om de website van je bedrijf online te zetten, heb je ooit een domeinnaam vastgelegd. Vaak is dat de naam van je bedrijf of je eigen naam. Bijvoorbeeld www.mijnbedrijf.nl. De meeste ondernemers kiezen voor een .nl domeinnaam maar er zijn nog veel meer 'extensies' waaruit je kunt kiezen zoals bijvoorbeeld .com of .eu.

Regelmatig krijgen wij van klanten de opmerking dat ze benaderd zijn door andere partijen om domeinnamen met andere extensies te registreren, vaak tegen hele hoge tarieven en voor lange periodes (10 jaar). Om klanten die dat graag willen tegenmoet te komen hebben we het registreren van nieuwe domeinnamen erg eenvoudig gemaakt.

Als je inlogt in ons Dashboard zie je meteen welke extensies van jouw domeinnaam nog beschikbaar zijn. Mocht daar een domeinnaam tussen staan die je wilt registreren kan dat direct. De domeinnaam is dan meteen van jou en niemand anders kan er dan mee aan de haal gaan.

Soms kan het ook interessant zijn om een domeinnaam te registreren die niet direct de naam van je bedrijf bevat maar wat je bedrijf doet. De domeinnaam 'www.debestekappervanhelmond.nl' is gewoon beschikbaar. Ook 'www.wijknippenjegraag.nl' kan nog geregistreerd worden. 

Heb jij ook nog creatieve ideeën voor nieuwe domeinnamen? Check dan of ze nog beschikbaar zijn en registreer ze meteen. 

Check domeinnamen

domeinnaam-01558605659.png