« MijnRetail.nl zoekt Account Manager »

Gepubliceerd op 20-08-2015

Voor de uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij per direct op zoek naar een Account Manager M/V

Kenmerken

De Account Managers binnen ons verkoopteam zijn zelf verantwoordelijk voor de verkoopresultaten. Onze doelgroep bestaat uit kleine ondernemingen en zzp-ers die online marketing eerder als een last dan een lust ervaren. De oplossing die je kunt bieden met het MijnRetail.nl website abonnement is een laagdrempelige en voordelige manier om hier invulling aan te geven. 

Je benadert nieuwe klanten actief door middel van koude en warme acquisitie en maakt contract afspraken over websites en opmaak.

Doel

Je doelstelling is het verkopen van MijnRetail.nl-abonnementen in combinatie met eenmalige opmaak. Hiervoor krijg je de nodige tools en training ter beschikking.

Resultaatgebieden

Aan de hand van ervaring zijn de verkoopdoelstellingen voor Account Managers helder en duidelijk geformuleerd. Door zowel koude- als warme acquisitie benader je potentiële klanten. Uiteraard kun je daarbij gebruik maken van je eigen netwerk en word je gestimuleerd om je netwerk uit te breiden. 

Tijdens de gesprekken met prospects adviseer je ondernemers over online marketing en hoe het product van MijnRetail.nl ze daarbij ten dienst kan staan. Je zoekt binnen de mogeiijkheden naar een passende oplossing voor elk probleem en kent de juiste argumenten om je voorstellen te onderbouwen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je verkoopresultaat en de behaalde marge. Je registreert elke verkoop binnen het digitale verkoopsysteem. Je registreert en bewaakt contacten met ondernemers en zorgt voor een gedegen opvolging van gemaakte afspraken.

Profiel van de account manager

Kennis

 • Mbo+ werk-en denkniveau.
 • Kennis van de doelgroep van MijnRetail.nl bestaande uit o.a. Kleine industrie, Detailhandel, Horeca, Dienstverlening, zzp - Bouw.
 • Kennis en ervaring op het gebied van koude- en warme acquisitie.

Kandidaten met de volgende vaardigheden hebben een pré:

 • Kennis van de administratieve procedures op het gebied van domeinregistratie en e-mail.
 • Kennis van de markt met betrekking tot websites, gebruik mobiele devices en responsive webdesign.

Vaardigheden

 • Klantvriendelijke en klantgerichte benadering van ondernemers binnen de doelgroepen.
 • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden voor het benaderen van potentiële klanten en het vastleggen van afspraken.
 • Nauwkeurigheid bij het uitvoeren van administratieve werkzaamheden zoals traject bewaking en opvolgen van gemaakte afspraken.
 • Scoringsdrang. Je bent uitermate gemotiveerd om je verkoopdoelstellingen te behalen.
 • Flexibiliteit en creativiteit in het omzetten van de klantbehoefte naar verkoopkansen. Je hebt verder geen ma-vr en 9-5 mentaliteit.
 • Stressbestendig en onder druk kunnen werken in een markt die onder druk staat.
 • Zelfstandig kunnen werken.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Niet roker.
 • Kennis van en vaardigheid met Apple apparatuur en applicaties is een pré.

Wat bieden we?

MijnRetail.nl is een jong en dynamisch bedrijf met een enorme groeipotentie en bijbehorende ambities. Als Account Manager maak je deel uit van een zeer gedreven team waar hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor ontspanning en plezier. Binnen MijnRetail.nl heerst een informele sfeer.

Een introductieprogramma, begeleiding en training om de kennis voor het werkgebied op peil te brengen.

Een MacBook, iPad en iPhone behoren tot je standaarduitrusting als ook een marktconform salaris.

Contactinformatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bart Cox (085-210 4 748). Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website MijnRetail.nl. Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen naar Info@MijnRetail.nl.

144005957065e58d7e3f9397e91faa10b14a61d413.png