« Openingstijden, 40 weken per jaar goed?»

Gepubliceerd op 09-06-2014

Vandaag is het maandag. Vandaag is echter geen gewone maandag, het is tweede Pinksterdag. Een van de vele feestdagen die ons land rijk is. Een afwijkende dag die voor veel winkeliers ook leidt tot afwijkende openingstijden. Een kort rondje 'surfen' over het web leert echter dat slechts weinig retailers deze afwijkende openingstijden op een juiste manier weergeven.

Als de standaard openingstijden eenmaal zijn ingevoerd, zijn deze ongeveer 40 weken per jaar helemaal correct. Voor deze standaard weken zijn de openingstijden voor de gemiddelde consument ook nog wel redelijk logisch te beredeneren. Het gaat echter om die 12 afwijkende weken waarbij er bijzondere dagen in het spel zijn. Dat zijn de momenten dat de consument voor de zekerheid de openingstijden gaat checken en als ik daar op moet vertrouwen dan kan ik vandaag in de meeste plaatsen gewoon gaan winkelen.

Met de dynamische openingstijden-editor van MijnRetail.nl ondervang je dit in 10 minuten. Alle belangrijke feestdagen voor de komende twee jaar zijn als voorstel opgenomen in deze editor en je kunt met één muisklik aangeven of jouw winkel open is, gesloten of afwijkende tijden heeft. Daarnaast kun je ook zelf afwijkende dagen toevoegen voor bijvoorbeeld een extra koopavond of een jubileum. In de betreffende week worden ze automatisch op de juiste wijze weergegeven op de website.

Een mooi voorbeeld waarmee MijnRetail.nl zorgt voor een dynamische presentatie naar je klanten.

 

14022656795a8cb720bf648f1770c7cd6d0c2a4a60.png