Ontvang € 90,00 cashback met het referral programma

Geef een collega ondernemer 6 maanden gratis en krijg zelf ook 6 maanden gratis of in geval van jaarbetaling € 90,00 cashback.

Als ondernemers onder elkaar wordt er regelmatig gesproken over het besparen of verlagen van de kosten. Door middel van het MKB Marketing Team referral programma is het nu mogelijk om de vaste kosten van je website tot 0,00 euro te reduceren.

Je kent vast wel een 'collega' die nog geen website heeft, iemand waarvan de website wel eens een technische update kan gebruiken of een ondernemer die jaarlijks hoge kosten moet maken voor zijn of haar website.

Wanneer je een relatie met ons in contact brengt en hij of zij wordt klant, ontvang je 6 maanden geen factuur voor het abonnement op je website of je ontvangt direct € 90,00 cashback op je rekening. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier op deze pagina in te vullen om een vrijblijvende demo aan te vragen en wij doen de rest.

Ook de door jou aangemelde klant ontvangt de eerste zes maanden geen factuur voor de website en betaalt voorlopig alleen de eenmalige opmaakkosten.

Overigens kan je ook meerdere bedrijven aanmelden, we stapelen je korting dan gewoon op elkaar. Elk half jaar één referentie en je hebt je website voortaan gratis!

Nog even kort de afspraken;

  • De korting geldt voor het abonnement op de website van € 18,00 per maand voor 6 maanden en wordt gestart na de proefperiode van de nieuwe klant.
  • De korting geldt niet voor domeinnamen, mailboxen, extra talen en andere diensten.