« Sneak-preview van de komende release»

Gepubliceerd op 03-09-2018

De vakanties zitten er op, maar wij hebben niet stil gezeten. We zijn hard aan het werk om de volgende release van het platform te lanceren. In deze mail alvast een sneak-preview. 

Nooit meer vergeten op te slaan met autosave.

Wijzigingen in het platform worden voortaan automatisch opgeslagen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken, dat je per ongeluk vergeten bent op te slaan en al je bewerkingen verloren zijn gegaan.


Snel zien hoe je pagina er uit ziet op desktop, tablet of mobiel?

Wil je direct zien hoe je bewerkingen er op je website uit zien? Vanaf nu kan je een voorvertoning te zien krijgen, op de pagina waar je ook je teksten bewerkt. Je ziet een voorvertoning voor desktop, tablet en mobiel!


Altijd de mooiste foto's bij de hand!

Op zoek naar mooie, rechtenvrije foto's? Vanaf nu is het mogelijk om deze rechtstreeks in het platform te zoeken en toe te voegen aan je pagina of nieuwsbericht.


SEO koning met onze nieuwste SEO Tools!

Je website is technisch al geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Vanaf nu geven we je nog meer tools, om ook de inhoud van je teksten beter te maken. Met tips en instellingen worden je pagina's nu nòg beter gevonden!

Naast deze features hebben we nòg meer voor je klaar staan. We gaan ze met korte tussen pauzes uitbrengen. Uiteraard houden we je op de hoogte!

gordijn-01535040699.jpg