« Nieuw kantoor MijnRetail.nl»

Gepubliceerd op 07-10-2014

De maand september stond voor ons voornamelijk in het teken van klussen en verhuizen naar ons nieuwe kantoor. Begin september kregen we de sleutel van onze nieuwe ruimte maar daar moest nog wel het een en ander aan gebeuren.

De behoefte om een nieuw kantoor te betrekken was al aanwezig en toch deed de mogelijkheid om te verhuizen zich nog vrij onverwacht voor. In goed overleg met de eigenaar van Bedrijvencentrum Traverse kwamen we uit op een ruimte van ruim 120 m2, een verdubbeling van het oppervlakte dat we hadden. We wilden echter geen standaard kantoor en samen met de hulp van een architect werd ons kantoor speciaal voor ons ontworpen. Een kantoor dat past bij onze uitstraling en onze ambitie.

Na een maandje hard werken mag het resultaat er zijn. Een ruimte met een goede sfeer waar het heerlijk is om te werken. Daarnaast kunnen we de workshops en trainingen voor MijnRetail in onze eigen ruimte houden. Tot een kleine 20 personen is geen enkel probleem.

Vanaf nu kan ons vizier weer volop op de speerpunten van MijnRetail, het verbeteren van ons produkt, uitbreiden met nieuwe functionaliteiten en het opzetten van een partnernetwerk in heel Nederland. Genoeg te doen en in deze nieuwe inspirerende ruimte krijgen we daar vanzelf veel zin in!

1412665556412347847c84c4b377bc503804a764fa.jpg