« Online bezoekersregistratie voor Horeca»

Gepubliceerd op 22-04-2021

Op 28 april mogen de terrassen in Nederland, onder bepaalde voorwaarden, weer open. Voor alle horeca ondernemers een eerste stap richting normaal. Eén van de voorwaarden op open te gaan, is een registratie en gezondheidsverklaring van bezoekers. Niet leuk, wel belangrijk. 

Via je website van MKB Marketing Team kun je deze registratie eenvoudig online doen. Je kunt een formulier met de noodzakelijke vragen toevoegen aan een (verborgen) pagina en je bezoekers via de link vragen om deze in te vullen. De link kun je bijvoorbeeld delen via een QR code.

Hoe maak ik een QR code

Je kunt eventueel ook een tablet klaar leggen bij de ontvangst en de gastvrouw of gastheer het formulier voor de bezoeker laten invullen. 

De formulieren zijn achteraf eenvoudig te downloaden en te sorteren op datum en tijd, mocht het nodig zijn je gasten te informeren. 

Bekijk een voorbeeld van registratieformulier

Een formulier kun je zelf eenvoudig samenstellen en je bepaalt zelf de inhoud van de invulvelden. Weet je niet meer precies hoe dat werkt, bekijk dan de handleiding, 

Hoe maak ik een formulier 

Mocht het je toch niet helemaal lukken om het formulier op je website te krijgen, mail dan gerust naar support@mkbmarketingteam.nl

terras-01619074418.jpg