« MijnWinkelhart in ontwikkeling»

Gepubliceerd op 01-05-2014

De Retail is voortdurend aan verandering onderhevig. Wensen van klanten veranderen en dus verander je als ondernemer mee. Bij modezaken is dat gemakkelijker te zien dan bijvoorbeeld in levensmiddelen, terwijl je daar ,natuurlijk, net zo gemakkelijk een trend kunt ontdekken.
Vaste waarden worden verlaten en de koopbeleving komt voorop te staan, wat inspireert en stimuleert jouw klant, wat zet hem of haar aan tot aankoop en misschien wel belangrijker, waardoor blijft de klant bij je terugkomen?


We ontsluiten de markt verder en verder door niet meer productgericht maar klantgericht te gaan verkopen. Betekend dat dat fysieke winkels uit het straatbeeld verdwijnen? Wij weten zeker van niet, men heeft een dringende behoefte om juist dat klantgerichte ook om te laten zetten in persoonlijke aandacht. Proactiviteit die verder gaat dan de vraag:”Zoekt u iets speciaals?” Je hoeft je klant niet persé van haver tot gort te kennen, maar je moet hem wel herkennen, herkennen uit de vele duizende klanten die er rondlopen.

Klanten zijn geen klanten maar worden relaties en daarmee ambassadeurs!

Vanuit die gedachte werken we naast MijnRetail aan MijnWinkelhart.nl het platform wat winkeliers, centrummanagers, vastgoedeigenaren, wethouders, horeca ondernemers en zelfs marktlui bijelkaar brengt.

Plannen blijven ilusies tot uur U en daarmee geven wij aan dat we niet wachten met het bouwen van MijnWinkelhart.nl tot iedereen zijn of haar ei er over heeft geleged, wij zien zelf de toegevoegde waarde. Door de visie en missie die we onszelf gesteld hebben zal het een doorlopend project zijn. Dit is niet iets waarbij je kan zeggen we zijn 2020 proof, je moet blijven innoveren en aanpassen aan de realiteit van de dag en daarom, daarom is ons systeem niet te koop.

MijnWinkelhart.nl bijft eigendom van MOOISTE groep v.o.f. een initiatief van drie doorgewinterde ondernemers met hun sporen in marketing, retail en strategie implementatie. Je kunt wel "een kaartje kopen om mee te mogen op deze trein". Voor meer specificaties maken we graag een afspraak met je, of je nou een winkelier, ondernemer in het vastgoed, wijkwinkelmanager, centrummanager of wethouder economische zaken bent. 

1398967293d070346cd8cf6a3a1a94c4500bca81bd.png